Prijava

Vaša prijava

Naši učenici u stručnom posjetu tvrtki Modepack d.o.o. Velika Gorica


 

Učenici trećih razreda Ekonomske škole Velika Gorica, u organizaciji profesorica Ćejić i Kelava te u pratnji profesorica Jerleković i Berkić Deverić posjetili su tvrtku MODEPACK d.o.o. za proizvodnju i trgovinu (tvrtke dijela obiteljske tvrtke Weltplast). Djelatnost tvrtke je  proizvodnja sigurnosne ambalaže i recikliranje. Posjet je realiziran kao dio plana i programa rada strukovnih predmeta s naglaskom na poduzetništvo i računovodstvo.

Učenici i profesori su imali priliku postavljati pitanja o poslovanju tvrtke, procesu proizvodnje, kontroli proizvoda, računovodstvenom praćenju proizvodnje, a zanimljive  odgovore dali su voditelj proizvodnje, voditelj računovodstva i članica uprave društva. Na pitanje jednog učenika tko su kupci, odgovor je bio: „ Među istaknutije možemo nabrojiti -Ministarstvo prosvjete RH, financijske institucije u RH,  Amazon, H&M, Vans, Adidas, DHL, DPD, Loomis, burza dijamanata u Antwerpenu (Antwerpen World Diamond Centre)…“

U ime učenika i naše osobno zahvaljujemo direktoru tvrtke gospodinu Juri Širiću koji nam je otvorio vrata za posjet te članici uprave Mariji Širić i njezinim suradnicima voditelju proizvodnje i voditelju računovodstva na vremenu koje su nam posvetili, a u kojem su učenici shvatili poveznicu teorije i realnog sektora.

Profesorice Jadranka, Jelica, Ivana i Anamarija