Prijava

Vaša prijava

Germania novi partner NK Istre 1961

['vijesti', 'vijest', 'vijesti.hr', 'vijesti rtl', 'rtl vijesti', 'vijesti hrvatska', 'vijesti svijet', 'vijest iz hrvatske', 'vijest rtl televizija', 'rtl danas', 'rtl', 'vjest', 'vjesti', 'vijesti hr', 'vijest hr', 'vjesti hr', 'novosti', 'rtl direkt', 'direkt', 'šprajc', 'hrga', 'vijesti dana']

Nakon sklopljenog partnerstva s HNK Goricom, NK Lokomotivom i HNK Šibenikom, novi partner Germania Sport kladionice je NK Istra 1961.

Ugovor o dvogodišnjem partnerstvu potpisali su Fabio Ivinić, direktor prodaje i marketinga NK Istra 1961 te Marijo Tolj, član uprave Germania Sport kladionice i direktorica marketinga Germania Sport kladionice Jasmina Batarilo-Ćerdić.

Ovo je četvrto partnerstvo ovakvog tipa Germania Sport kladionice i klubova iz Prve HNL. Germania Sport kao i HNK Gorica, NK Lokomotiva, HNK Šibenik i NK Istra 1961 žele ostvarivati dobre rezultate te je ta ambicija prepoznata na zadovoljstvo svih strana.

U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.