Prijava

Vaša prijava

Ante Čačić najavio sutrašnju utakmicu: 'Za trojicu je sezona gotova'

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

 Aktualni prvak sutra od 19:05 gostuje kod Lokomotive u zagrebačkom derbiju u Kranjčevićevoj. Ante Čačić vraćen je na trenersku funkciju u Dinamo nakon što je momčad pod Željkom Kopićem doživjela veliki pad igre i rezultata te kompromitirala uvjerljivo vodstvo na vrhu. Povratnik na klupu Dinama najavio je sutrašnju utakmicu.

"Ovaj je tjedan bio duži, iako smo utakmicu s kijevskim Dinamom iskoristili da nekim igračima damo potreban natjecateljski naboj. Raspoloženje je dobro, napravili smo dva uvjetno rečeno razvojnija treninga i bit ćemo spremni za utakmicu."

Čačić je komplimentirao Lokomotivi, koju je i sam vodio

"Oni su ove kalendarske godine izgubili samo dvije od 12 utakmica, i to kod Hajduka i Rijeke Splitu. Moramo biti maksimalno odgovorni i imati kontrolu svih 90 minuta jer smo ove sezone već ostali bez pet bodova u dvobojima s Lokomotivom. Oni imaju hitre i brze igrače, bit će motivirani dokazati se protiv nas, ali ako budemo na našem nivou, velik sam optimist."

Dinamo vodi, ali još su četiri kola do kraja, a Hajduk i Osijek su blizu

"Svaka pobjeda, pa tako i ona kod Gorice u prošlom kolu, drži dobro ozračje, ali ništa nije gotovo. Još je 12 bodova u igri. Imamo nezgodan raspored jer nam dolaze Osijek i Hajduk, imamo nezgodno gostovanje u Kranjčevićevoj i onda još Šibenik gdje nikad nije lagano."

Čačić je otkrio da je za trojicu njegovih igrača sezona gotova zbog ozljeda, a da je još jedan upitan za Lokomotivu

"Franjić, Štefulj i Bulat su završili sezonu i na njih ne mogu računati, a s Emrelijem ćemo vidjeti ovisno o tome kakva mu je situacija s ramenom. Svi ostali su dobro."