Prijava

Vaša prijava

Zbog radova na Mostu mladosti obustavlja se tramvajski promet Novim Zagrebom

['hrvatska', 'vlada', 'sabor', 'izbori', 'politika']

Zbog nastavka radova na sanaciji Mosta mladosti, tramvajski promet Novim Zagrebom bit će obustavljen od subote, 31. srpnja do jutarnjeg izlaska ZET-ovih vozila u ponedjeljak, 2. kolovoza, a kao zamjena uvest će se izvanredna autobusna linija, priopćeno je u petak iz ZET-a. 

Izvanredna autobusna linija 607 prometovat će na dionici Savski most - Avenija Dubrovnik - Držićeva - Ulica grada Vukovara.

Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj (kod “Dione”). Autobus neće koristiti stajalište Borovje u smjeru Ulice grada Vukovara.

Vozni red izvanredne autobusne linije “Savski most - Ulica grada Vukovara” dostupan je na mrežnim stranicama www.zet.hr.

{"RELATED":4019852}

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6, 7 i 14 prometovat će izmijenjenim trasama:

Linija 6 prometovat će trasom Črnomerec - Trg bana Josipa Jelačića - Glavni kolodvor - Autobusni kolodvor - Heinzelova - Žitnjak.

Linija 7 ići će trasom Dubec - Autobusni kolodvor - Ulica grada Vukovara - Savski most.

Linija 14 prometovat će trasom Mihaljevac - Trg bana Josipa Jelačića - Frankopanska - Savska cesta - Savski most.

Umjesto tramvaja noćne linije 31 prometovat će autobus.

Iz ZET-a su također priopćili da će zbog dogradnje sustava odvodnje, autobusna linija 304 (Velika Gorica - Mraclin) od ponedjeljka, 2. kolovoza do ponedjeljka, 6. rujna prometovati izmijenjenom trasom.

ZET moli putnike za razumijevanje te da obrate pozornost na novi vozni red koji je dostupan na mrežnim stranicama www.zet.hr.