Prijava

Vaša prijava

Policija objavila detalje o Pakistancu koji je uhićen zbog ubojstva nožem u ZET-ovom tramvaju

['ubojstvo', 'tramvaj']

Uhićen je 21-godišnji Pakistanac Muhammad S. za kojeg se sumnja da je prije nepuna dva mjeseca u tramvaju linije 6 u Novom Zagrebu kuhinjskim nožem ubio Sinišu V. (52).

Mladi Pakistanac, koji je uhićen u Italiji, stranac sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, uhićen je u susjednoj državi u koju je pobjegao na dan zločina. Sumnja se da se u subotu, 18. rujna 2021. godine oko 8.55 sati u tramvaju linije broj 6 koji je prometovao od okretišta Sopot u smjeru sjevera, neposredno prije tramvajskog stajališta Most Mladosti na Sarajevskoj cesti, za vrijeme dok se s oštećenim nalazio u priključnim kolima, najvjerojatnije verbalno, a potom i fizički sukobio s njim te je u namjeri da ubije 52-godišnjaka, nožem mu zadao ubodnu ranu na području vrata uslijed koje je oštećeni preminuo na mjestu događaja. Osumnjičeni 21-godišnjak se potom pješice udaljio prema centru grada, priopćila je policija. 

Nakon zaprimljene prijave o događaju policajci su započeli s intenzivnim provođenjem kriminalističkog istraživanja tijekom kojeg je poduzet niz mjera i radnji te je utvrđen identitet počinitelja ovog kaznenog djela, a za kojeg je utvrđeno da je napustio Hrvatsku.

{"RELATED":4141156}


''Temeljem Međunarodne policijske suradnje za osumnjičenim je raspisan Europski uhidbeni nalog temeljem kojeg je 21-godišnji državljanin Pakistana uhićen u Italiji, gdje se trenutno nalazi u zatvoru'', priopćili su iz PU zagrebačke.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnijeto je posebno izvješće.