Prijava

Vaša prijava

Planulo vozilo HP kod Ploča, iz pošte u RTL-u Danas govore kako se obeštetiti: Kašnjenja u isporuci, kažu, neće biti

['hrvatska', 'vlada', 'sabor', 'izbori', 'politika']

Na autocesti kod Ploča zapalilo se dostavno vozilo Hrvatske pošte i potpuno je izgorjelo. Vozač, srećom nije ozlijeđen. Kako prepričavaju svjedoci, iz tovarnog dijela kombija počelo se dimiti, pa je upozoren od ostalih vozača. Ubrzo je vozač poštanskog vozila skrenuo na zaustavni trak.

Iako su kombi počeli gasiti vatrogasnim aparatima, požar su uspjeli obuzdati tek vatrogasci koji su stigli kroz nekoliko minuta. Uzrok se još istražuje.

Krešimir Domjančić, voditelj odjela za odnose s javnošću HP-a gostovao je u RTL-u Danas gdje je rekao kako su izgorjele sve pošiljke koje su stanovnici Korčule poslali danas i jučer.

(Izvor: RTL Danas)

"Radi se o svim vrstama pošiljaka, od običnih pisama do preporuka i paketa", kaže Domjančić koji dodaje kako vozač nije ozlijeđen i dobro je. 

Pošiljatelji koji su ostali bez svoje pošiljke, kaže, mogu se javiti službi za korisnike ili putem kontakt obrasca na stranicama. 

{"RELATED":4160620}

Govorio je potom i o ovogodišnjim gužvama istaknuvši kako bilježe porast od 30 posto u odnosu na prošlu godinu koja je bila rekordna. Rekordni dan pak ove godine bio je crni petak kada su u sortirnici u Velikoj Gorici sortirali 80 tisuća paketa. 

U konačnici, ne očekuju nikakve probleme s dostavom. Domjančić govori kako je i epidemiološka situacija bolja jer prošle godine u 12. mjesecu 20 posto radnika bilo je u izolaciji. 

"Pošiljke iz EU bez kašnjenja, ali dulji transport očćekuje se iz udaljenih zemalja, kakve su Kina i Amerika", tvrdi. 

Zaključuje kako ljudi danas rijetko šalju pisma i razglednice, ali i dalje ima onih koji njeguju taj običaj.