Prijava

Vaša prijava

Prelazi li Kristijan Lovrić u Osijek: 'Razgovaramo, još ništa nije gotovo'

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

Kristijan Lovrić vruća je roba na hrvatskom nogometnom tržištu, a Nenad Bjelica i Osijek najzainteresiraniji kupci. Nakon što je prodan Petar Bočkaj u Dinamo, strateg slavonskog kluba krenuo je po pojačanja.

Tako je na Gradski vrt stigao Mijo Caktaš, a Sportske novosti su jučer izašle s informacijom da je posao s jednim od najboljih pojedinaca HNL-a proteklih sezona, Kristijanom Lovrićem, gotova stvar.

{"RELATED":4192770}

Prema SN-u Gorica je za svog najboljeg igrača trebala dobiti 2 milijuna eura i Marveillea Ndockyta te 20 posto od budućeg transfera. Isti izvor tvrdi da bi Lovrić trebao potpisati ugovor na četiri godine i zarađivati 300 tisuća eura godišnje.

'Ništa nije dogovoreno'

Da sve ipak nije gotovo, daje naslutiti i nova vijest koja stiže iz Velike Gorice odnosno od njenog predsjednika Nenada Črnka.

{"RELATED":4192788}

"Razgovaramo, Bjelica i ja smo se jučer čuli i postavili okvire u kojima bi ovaj posao mogao biti završen. Mogu demantirati tekst objavljen u Sportskim novostima, ništa nije dogovoreno. Dapače, varijante transfera o kojima se pisalo nisu one o kojima smo raspravljali", kazao je Črnko za Index u utorak ujutro.

Postoji interes za Ndockyta

Predsjednik Gorice dodao je još kako postoji interes za Ndockyta, ali da klub nije zainteresiran da on bude dio kompenzacije za Lovrića već isključivo kao slobodan igrač.

{"RELATED":4192652}

Lovrić je za Goricu odigrao 120 utakmica u svim natjecanjima, a pritom je postigao 54 pogotka i podijelio 28 asistencija. Ove sezone je odigrao 21 utakmicu u HNL-u te je postigao sedam pogodaka i u pet navrata asistirao za gol.