Prijava

Vaša prijava

Kristijan Lovrić: "Bjelica je najbolji trener u Hrvatskoj, na svakoj ću se utakmici bacati na glavu"

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

 

Navijači su poručili Lovriću da mora znati koliko im je stalo do kluba na što je Lovrić odgovorio

 Mogu vama navijačima samo obećati da ću u svakoj utakmici se bacati na glavu za ovaj klub jer i grad i klub to zaslužuju. 

Nenad Bjelica odgovorio je na pitanje koje su postavili članovi udruge navijača NK Osijek. Upitali su ga planira li duguročno ostati na klupi Osijeka. Na to je Bjelica odgovorio

 Sve što radim radim u interesu kluba i kao da ću ovdje ostati još deset godina. Tako radimo u školi, tako radimo s dovođenjem igrača da ostanu ovdje dugo godina. Mi smo protiv Rijeke imali osam hrvatskih igrača u prvih 11. Mi dovodimo hrvatske nogometaše zato što vjerujemo da se oni najbolje mogu identificirati s našim klubom i koji znaju što su Osijek kao grad i kao klub. Oni osjećaju moju vibraciju i mogu nam dati dimenziju više. Mislim da smo postavili zdrav kamen temeljac. Nismo doveli legiju stranaca igrača koji samo dođu pokupiti lovu. Želim biti pozitivan i želim vjerovati da ću ovdje ostati još dugo, ali nogomet je čudan. Iz nekoga kluba morate nekad otići nakon četiri pobjede u nizu. Ja uživam ovdje. Ugodno se osjećam, zajedno idemo korak po korak. Nisam čovjek od prevelikih obećanja.

Nenad Bjelica je komentirao i cjelokupnu sagu oko transfera

"Hvala gospodinu Črnku koji je bio jako korektan. Sve smo se dogovorili u sat vremena, puno više se pisalo nego što se pričalo. Naša ponuda je otišla u 16 sati, a u 16:45 smo se dogovorili oko transfera. Naravno, predradnje koje sam morao odraditi su bile dosta stresne što se tiče razgovora unutar kluba, ali uspjeli smo. Time pokazujemo ozbiljnost i našu ambiciju. Bilo je dosta stresno. Zadnji put kad ste me pitali je li to - to, rekao sam da jest, ali sam se potajno nadao da će doći Kristijan i dan prije sam pokrenuo tu priču opet."

Lovrić je komentirao i ponude drugih klubova

 "Osijek je bio moj prvi izbor prije svih drugih klubova i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Osjetio sam toplinu ovdje jer je moja žena igrala ovdje pa sam dolazio. Uvijek su sa mnom srdačno pričali i osjetio sam da je to pravi izbor za mene i to se i ostvarilo. Još nisam došao k sebi nakon onog jučer, još sam pod dojmom."

Kristijan Lovrić najprije se zahvalio navijačima na podršci

 "Na početku, da se prisjetim onog sinoć. Ni u najluđim snovima nisam očekivao da će moj dolazak tako izgledati. Hvala i Gorici što me pustila, hvala i Bjelici jer ovo je za mene jedna velika stvar. Bilo je puno neizvjesnosti oko toga hoće li se transfer realizirati i kad sam saznao da je sve u redu sam bio presretan."

Nenad Bjelica otvorio je presicu

 Mislim da je Kristijan vidio koliko je dobrodošao ovdje, i sinoć i danas u svlačionici. Hvala i ljudima u klubu koji su omogućili transfer i hvala Kristijanu što je odabrao nas, a ne druge ponude. Želim mu da se što prije oporavi, igru poznaje, brojke ne moram ni spominjati i očekujem da igra kao i u Gorici."

Počela je presica NK Osijeka.

Kristijan Lovrić jučer je u spektakularnom transferu potpisao za Osijek. Najbolji igrač Gorice u posljednjem danu transfer roka u HNL-u potpisao je za momčad s Drave i tako dodatno unio neizvjesnost u prvenstvo.

{"RELATED":4193410}

Spektakularan je bio i doček Lovrića. Nekoliko stotina navijača došlo je pozdraviti novu zvijezdu svoje momčadi, a Lovrić je za njih imao i poruku.

"idemo po obje titule" rekao je Lovrić i tako najavio borbu za prvenstvo i kup

U 13:00 počinje presica gdje će se prvi put kao igrač Osijeka pojaviti Kristijan Lovrić. Presicu pratite uživo na našem portalu.