Prijava

Vaša prijava

Prve reakcije nakon polufinalnog ogleda: 'Još ništa nismo napravili'

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

Nogometaši Hajduka prvi su finalisti Hrvatskog kupa nakon što su na svom Poljudu svladali Goricu s 2-1. Junak susreta bio je dvostruki strijelac Dario Melnjak.

Prvi je pred novinare izašao strijelac jedinog gola za Goricu i bivši igrač kluba s Poljuda, Anthony Kalik.

"Mislim da je zaslužena pobjeda Hajduka. Nadigrali su nas prvo poluvrijeme ništa nismo mogli. Drugom dijelu smo imali par šansi, a onda primiš drugi gol i gotovo je sve. Kad ne iskoristiš šanse ne možeš pobijediti. Sedam poraza u nizu, ne znam šta da vam kažem. Ako ne dobijemo dragovoljca sad, ne znamo koga ćemo i kad. Treba skupit glave i trenirati", kazao je hrabri i borbeni veznjak. Sličnog je mišljenja bio i njegov trener Krunoslav Rendulić.

{"RELATED":4202408}

'Bili smo impresionirani'

Rendulić je čestitao splitskom klubu na zasluženoj pobjedi i otkrio u čemu je bio problem njegove momčadi.

"Bili smo impresionirani. Stisnuli su nas i bilo je teško se vratiti. Pripalo nam je zadnjih 20 minuta. Šteta što nismo zabili ranije gol. Kod 1:0 za Hajduk smo imali mrtvu šansu i da je Pršir zabio tko zna što bi bilo. Ako zadržimo ovu energiju ja se ne bojim", zaključio je strateg Turopoljaca.

{"RELATED":4202366}

'Najvažnija stvar je bila reakcija nakon poraza'

Njegov kolega s druge strane Valdas Dambrauskas je bio standardno suzdržan te je poručio da još ništa Hajduk nije napravio.

"Najvažnija stvar je bila reakcija nakon poraza. Velike ekipe ne gube dvije za redom. Ušli smo u finale, ali bit ćemo sretni kad osvojimo trofej. Još ništa nismo napravili. Bili smo dominantni i trebali smo završiti utakmicu prije da ne uđemo u nervozu zadnjih pet minuta", rezimirao je polufinalni dvoboj i okrenuo se utakmici koja čeka Splićane već za nekoliko dana.

{"RELATED":4202292}

"Gledam samo utakmicu s Istrom. Dosta smo se emocionalno ispraznili i za tri dana igramo s Istrom. To neće biti laka utakmica. Moramo se dobro odmoriti i pripremiti za taj dvoboj. Nemamo želja za finale. Nama je bitno da smo mi tamo jer to ovaj grad zaslužuje i mi se nadamo da ćemo mi biti ti koji će biti najbolji", zaključio je Hajdukov trener.