Prijava

Vaša prijava

Bludničio nad 81-godišnjakinjom: 'Primio me preko spavaćice i rekao da su mi grudi najljepše ujutro'


61-godišnjak s područja Velike Gorice optužen je da je nad staricom vršio bludnje radnje. Optuženi muškarac sa svojom je obitelji skrbio za 81-godišnju ženu, a optužbe koje mu se stavjaju na teret - nergira. Iako starica tvrdi suprotno, 61-godišnjak kaže kako nikada staricu nije dirao na neprimjeren način dok je bila udomljena u njegovoj obitelji niti joj je ulazio u sobu.

"Četiri mjeseca tijekom 2016. godine bila sam u udomiteljskoj obitelji. Jednog dana u listopadu, ne sjećam se datuma, sjedila sam na krevetu kada je u moju sobu ušao J. L. Rekao je da bi malo popipao grudi. Čučnuo je ispred mene i zavukao mi ruku ispod majice. Dirao me po grudima i govorio mi kako su lijepe i da su uvijek lijepe. Odmaknula sam mu ruke i rekla da prestane, pa je izašao van. Trajalo je to oko pet minuta, a njegova supruga je u to vrijeme bila vani. Mjesec dana kasnije, iza Svih svetih, kada sam iz WC-a izašla na hodnik, ponovno mi je prišao i objema rukama me primio preko spavaćice za grudi, rekavši da su mi grudi najljepše ujutro. Odgurnula sam ga i ponovila da me ne dira", ispričala je 81-godišnja žrtva.

Dodaje kako nije stalo na tome već da ju je nekoliko dana ponovno dirao, ne samo po grudima. Hvatao ju je i za međunožje nakon čega mu je žrtva zaprijetila da će otići iz doma. Kaže kako niti jednom od ta tri puta njegove supruge nije bilo u kući. Također, drugi štićenik nije mogao ništa čuti jer je uvijek  bio zatvoren u svojoj sobi.

Kada je jednom prilikom unuk 81-godišnjakinje došao platiti njezin smještaj, zatekao je muškarca pijanog u dvorištu. Odlučio je ispitati baku što se događa, a ona mu je sve ispričala. 

"Kad sam udomiteljici to ispričao, rekla je da će istražiti i supruga razbiti, odnosno ‘ubiti Boga u njemu’. Po njezinoj reakciji shvatio sam kako ona vjeruje da je muž u stanju to napraviti", rekao je unuk.

Optuženi je muškarac sudu kazao kako je staricu tek nekoliko puta potapšao po ramenu i pitao kako je, i to uvijek u prisutnosti svoje supruge. "Zašto me prijavila za bludne radnje? Možda mi je uzela za zlo što sam joj znao prigovoriti za neurednost u toaletu", rekao je. 

Tužiteljstvo traži godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje i da mu se odredi obvezno liječenje od alkoholizma. 


PERFECT SCORE! GORICA ŠAMPION!!!