Prijava

Vaša prijava

Doznajemo! Uhićen Dinamovac zbog pokušaja silovanja: 'Molila sam ga da prestane pa me ošamario'


Doznajemo, igrač Dinama Iyayi Atiemwen u utorak je završio na ispitivanju u policiji gdje je priveden zbog optužbi za silovanje. Atiemwen je nakon ispitivanja pušten.

Protiv Atiemwena je bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela privatnu tužbu, no ovog je puta Dinamovac priveden u policiju zbog pokušaja silovanja koje je prijavila djevojka iz Velike Gorice. 

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarat, ja sam počela vrištati", dio je ovo svjedočanstva 24-godišnjakinje s područja Velike Gorice koja je u emisijie RTL Danas kazala kako je proživjela, poput Ive Bošnjak, zastrašujuće iskustvo s nogometašem Dinama. 

Djevojka je pred našim kamerama ispričala da ju je šamarao, gušio i gurao joj ruke u gaćice. Svoj je iskaz dala i na policiji. Ona je već druga žena koja tvrdi da ju je ovaj nigerijski igrač napao.

Policija je potvrdila da je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja, mladić uhićen.

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. Obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije nismo u mogućnosti iznositi detalje", odgovorili su za RTL iz PU zagrebačke.