Prijava

Vaša prijava

Korisne informacije: Kako rade šoping centri i trgovine tijekom uskršnjih blagdana


Konzum i Lidl neće raditi ni na Uskrs, niti na Uskrsni ponedjeljak.

Skraćeno, po nedjeljnom rasporedu, u ponedjeljak će raditi trgovine Spara, a one u sklopu trgovačkih centara, radit će u skladu s radnim vremenom centra.

Kaufland će u ponedjeljak raditi skraćeno, od 8 do 16 sati. Po nedjeljnom radnom vremenu radit će u ponedjeljak i Plodine te trgovine Tommy do 14 sati.

Shopping centar Avenue Mall u Zagrebu će u ponedjeljak raditi od 9 do 21 sat. 

City Center One East i City Centar One West u Zagrebu, City Center One u Splitu, Mall of Split te Westgate ( od 10 sati ) će u ponedjeljak raditi po redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. 

Supernova Zagreb - Buzin također će u ponedjeljak raditi od 9 do 21 sat, s time da će Interspar biti otvoren od 8 do 21 sat. 

GardenMall će također raditi samo u ponedjeljak od 9 do 21 sat. 

Supernova Karlovac radit će jednako kao i GardenMall, dok će Supernova u Zadru, Supernova Colloseum u Slavonskom Brodu, Supernova Šibenik, Supernova Sisak West & East biti zatvorene i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. Shopping
centri Supernova Varaždin i radit će na Uskrsni ponedjeljak od 9 do 14 sati, a Supernova Koprivnica od 9 do 15 sati, s time da će trgovina Interspar biti otvorena od 7 do 15 sati. 

Lumini u Varaždinu na Uskrs će biti zatvoren, radit će samo kafići Leggiero, Rock Art i Zlatne Gorice od 14 do 22 sata i Cinestar od 15 sati do ponoći. Na Uskrsni ponedjeljak centar će raditi od 9 do 21 sat, osim trgovine Konzuma koja će biti zatvorena, piše Večernji list.