Prijava

Vaša prijava

VIDEO U prepunom autobusu policija uhitila muškarca s pištoljem: Evo o čemu se zapravo radilo


Prava drama odvijala se u srijedu na ZET-ovoj autobusnoj liniji 268 koja spaja Glavni kolodvor u Zagrebu s Velikom Goricom. Putnici su, naime, svjedočili uhićenju naoružanog muškarca.

Muškarac je ušao u autobus i sjeo, ali su putnici primijetili kod njega nešto što ih je uznemirilo, pa su pozvali policiju.

U autobus su ubrzo stigli policajci i pretresli muškarca. Pronašli su pištolj koji su mu na mjestu događaja oduzeli, a njega odveli u službene prostorije na razgovor.

"Oko 15.40 sati u autobusu linije 268 priveden je 39-godišnjak koji je kod ostalih putnik izazvao strah i nelagodu pa su pozvali policiju. Kod njega je pronađen pištolj za kojeg je  naknadno utvrđeno da je plastični. Osim toga, 39-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola, a izmjereno mu je 3,06 promila alkohola u krvi. Prijavljen je zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira jer je stvorio nelagodu i uznemirenost kod građana", kazali su iz Odjela za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke za Vijesti.hr.

Nakon nesvakidašnjeg događaja, društvenim mrežama se ubrzo proširila snimka samog događaja gdje je vidljivo kako muškarac nije pružao otpor.


Državno natjecanje iz hrvatskoga jezika

Brončani nogometaši!