Prijava

Vaša prijava

Na zagrebačkom području ne miruje, zabilježena 63 nova slučaja zaraze: Preminule su dvije osobe

[]

Grad Zagreb je na službenoj konferenciji izvijestio da ima 53 nova slučaja koronavirusa. Ukupno aktivnih je 581, a na snazi je 1609 samoizolacija. Zaraženo je sedam policijskih službenika.

{"RELATED":3882730}

Testirane su 804 osobe. Na području cijele Hrvatske, zaražena je 341 osoba, preminule su tri.

Također, na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata deset je novooboljelih od Covida-19, a dvije osobe su umrle, izvijestio je u srijedu županijski Zavod za javno zdravstvo.

Jedna novozaražena osoba je u Svetoj Nedelji, tri u Zaprešiću, dvije u Velikoj Gorici, dvije u Dugom Selu, jedna u općini Pokupsko te jedna u općina Brckovljani.  Dvoje umrlih je s područja grada Dugog Sela i općine Brckovljani.

Od deset novooboljelih šest su kontakt prethodno oboljelih, jedan slučaj je povezan s boravkom u BiH, jedan je povezan s ljetovanjem na obali, dok je za dva slučaja nejasna epidemiološka anamneza. U odnosu na jučer izliječeno je 14 osoba.   Samoizolacija je propisana za još 29 osoba.

{"RELATED":3882802}

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 162 slučaja, a  od početka epidemije ukupno je evidentirano 560 osoba kojima je potvrđen Covid-19.