Prijava

Vaša prijava

Barišić: 'Spreman sam odgovoriti na sva pitanja! Smatram da nisam napravio nikakvo kazneno djelo'

['hrvatska', 'vlada', 'sabor', 'izbori', 'politika']

Gradonačelnik Velike Gorice i saborski zastupnika HDZ-a Dražen Barišić obratio se novinarima. Kazao je da je za uhićenja i istragu čuo iz medija, javlja reporter RTL-a Adrian De Vrgna

"Nemam kontakta s nikim, o svemu sam saznao iz medija. Jutro sam bio na svom radnom mjestu u Gradu, a tu sam sada u Saboru. Spreman sam odgovoriti na sva pitanja. Odvjetnika nisam angažirao. Smatram da nisam napravio nikakvo kazneno djelo", kazao je Barišić. 

{"RELATED":3887686}

Osvrnuo se i na poslovanje s tvrtkom Elektrocentar Petek koja se spominje kao jedna od ključnih u aferi. Govorio je o tome postoje li ikakvi repovi u poslovanju s tom tvrtkom.

"Ne znam postoji li. Vjerujem da ne postoji nikakav rep. Vjerujem da je doista bilo po zakonu. Grad je poslovao s tom tvrtkom. To su elektro poslovi i poslovni niskogradnje. Ta tvrtka se pojavljuje na području Zagrebačke županije kao jedna relevantna tvrtka. Često je kao izvođač koji provode općine, gradovi i županije. Poznajem ljude u toj tvrtki", pojašnjava Barišić.

{"RELATED":3887626}

Za predsjednika uprave Janafa Dragana Kovačevića koji je uhićen rekao je da ga ne poznaje. Za saborsku većinu je rekao da nema krize i da neće biti narušena.