Prijava

Vaša prijava

Maskirali se u superheroje i čestitali rođendan šestogodišnjem Svenu koji je na zračenju

['hrvatska', 'vlada', 'sabor', 'izbori', 'politika']

Grupa velikogoričkih volontera VG Legacy iznenadili su dječaka Svena za njegov šesti rođendan. Nažalost svoj rođendan taj mališan započeo je zračenjem u Institutu za tumore, a oni su ga bar malo odlučili uljepšati te su na društvenim mrežama objavili fotografije volontera koji su se obukli u superheroje te emotivan video.

"Sjećate se superheroja i VG Legacy tajne misije? Evo šta su radili! Uz pomoć Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica, Policijska Postaja Crnomerec i Interventna Policija iznenadili su ovog malog anđela Svena za njegov 6. rođendan. Zasad samo video od nas, superheroji idu još malo spašavati svijet pa se kasnije čujemo sa detaljima zašto smo išli Svenu", napisali su. 

 

"Rođendan koji je započeo zračenjem u institutu za tumore. Danas, točno u 12 sati. Naša Marija dobila je ovu informaciju i pitala što voli. Odgovor je bio: policajci, vatrogasci te naravno superheroji. Superheroji su svi Legacy članovi koji su u manje od sat vremena skupili kostime i odlučili spasiti svijet i Svena. Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica Interventna Policija i Policijska Postaja Crnomerec bez razmišljanja su prihvatili naš apel da dođu usrećiti ovog malog heroja. San svakog dječaka, rotirke, kamioni, zaustavljanje prometa radi Svena. Heroja koji se sa svojih 6 godina bori sa rakom čeljusti. A prije svojih malih, a opet tako velikih, 6 godina obolio je od raka jednjaka i želudca. Kada su svi se nadali da je to gotovo pojavio se onaj na čeljusti. Dobio je poklone i od Legacya i od policije i vatrogasaca. Svi smo odlučili da je ovo njegov dan. I naš Mini Legacy je sudjelovao, ovaj plakat koji naši heroji nose napravili su upravo oni. Ona naša djeca koju učimo pomaganju drugima. Upravo oni, svome vršnjaku, poslali su svoje želje za ozdravljenje i čestitali rođendan. Ne znate koliko nam je puta puklo srce danas, koliko smo puta suze skrivali kao superheroji. No, rekli smo vam svima, imaju i heroji osjećaje. Njegovoj obitelji sada je potrebna podrška i pomoć. Pomoći možete, a kako, to mi nećemo određivati. Svenov tata ima grupu koja se zove Svi za Malog Svena. Svaki dan možete pratiti Svenovo stanje preko te grupe i naravno pomoći. Javite se njima i pomozite. Ovo maleno biće, mali anđeo koji je snažniji danas bio od svih nas heroja, zaslužio je da ustanemo svi za njega. Svene, sve će biti u redu!!! Svi heroji, vatrogasci i policajci imaju teške dane, ali ti si ipak naš najveći heroj kojeg smo u dugo vremena upoznali.

Hvala ti na današnjem danu, hvala što si bio veći heroj od svih nas i pokazao nam što znači biti heroj. Voli te do neba i nazad tvoja ekipa VG Legacya", napisali su na svojoj stranici.

Dragi naši, vrijeme je da objasnimo video, superheroje, policiju i sve što ste posljednih dana gledali na našoj...

Objavljuje VG LegacyČetvrtak, 18. veljače 2021.