Prijava

Vaša prijava

Prijavljen 26-godišnji napadač na zaštitarku Centra za soc. skrb: Iščupao je detektor metala, bacio stol...

['novosti', 'novosti hrvatska', 'novosti svijet', 'svijet', 'hrvatska', 'vijesti', 'vijesti hrvatska', 'vijesti svijet']

Zagrebačka policija prijavila je u petak 26-godišnjaka koji je u četvrtak oko 9,50 sati fizički napao zaštitarku ivanićgradskog Centra za socijalnu skrb.

Policija je precizirala da je 26-godišnjak, nezadovoljan postupanjem zaposlenica Centra za socijalnu skrb, glasno izražavao nezadovoljstvo nakon čega je krenuo prema ulaznim vratima institucije pri čemu ga je pokušala zaustaviti zaštitarka koja je stala na ulazna vrata i blokirala mu ulaz.

Osumnjičeni se oglušio na zaštitarkine riječi, ugurao je u hodnik kako bi pokušao proći pored nje dok je ona i dalje ustrajala u sprječavanju njegovog odlaska prema uredima, pri čemu se on odupirao i pritom je lakše ozlijedio.

{"RELATED":4012382}

Nakon toga, dodala je policija, osumnjičeni je uhvatio portal detektora metala kojeg je istrgnuo i srušio prema vratima da bi zatim došao i do prijemnog stola kojeg je uhvatio rukama i bacio prema zidu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava za pokušaj prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi te oštećenje tuđe stvari podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.