Prijava

Vaša prijava

Grad nastavlja sufinancirati pražnjenje septičkih jama i dovoz pitke vode


Građani Velike Gorice i ove godine mogu koristiti subvencije za troškove prijevoza pitke vode na područjima gdje nema izgrađene vodovodne mreže i to u iznosu od 200 kn za prijevoz do 10 km i 230 kn za prijevoz preko 10 km po jednoj cisterni od 8 m3.

“Subvencija će se primijeniti samo za dovoze pitke vode koji će biti izvršeni putem gradskog trgovačkog društva VG vodoopskrba d.o.o, Velika Gorica, Kolodvorska 64 i to isključivo za potrebe vode za piće, jedan puta mjesečno po domaćinstvu”, kažu iz Grada.

Također, nastavlja se i sufinanciranje troškova odvoza fekalne kanalizacije na području Velike Gorice i to u iznosu od 200 kuna za odvoz po jednoj cisterni. Subvencija će se primijeniti samo za odvoz fekalne kanalizacije, također putem VG vodoopskrbe i to isključivo za potrebe odvodnje na području Grada Velike Gorice, osim u naseljima u kojima je izgrađena mreža fekalne kanalizacije i na nju postoji mogućnost priključenja.

“Listu prema kojoj će se određivati redoslijed pražnjenja septičkih jama, a na zahtjev građana, formirat će VG vodoopskrba d.o.o.”, dodali su iz Grada.


Modelarska liga Zagrebačke županije