Prijava

Vaša prijava

FOTO Ovi mladi ljudi pokrenuli su tri humanitarna projekta i obnovili sedam županijskih igrališta


Na svojoj prvoj ovogodišnjoj sjednici članovi Savjeta mladih Zagrebačke županije prihvatili su Izvješće o radu Savjeta u 2015. godini, Program rada za 2016. godinu te novi Financijski plan za ovu godinu. Cilj im je produbiti suradnju s kolegama iz svih županijskih gradova i pomagati onima kojima je to najpotrebnije.

“Nastavljamo s dobrom praksom suradnje s lokalnim Savjetima mladih na području Županije te rad na humanitarnom planu, infrastrukturnim projektima poput igrališta i parkova te kulturi”, kazao je član Savjeta mladih Antonio Juročić.

Programom rada mladi su utvrdili aktivnosti kojima je cilj potaknuti sudjelovanje svojih vršnjaka u razvoju javne politike na području Zagrebačke županije. Isto tako, aktivnosti obuhvaćene Programom odnose se na obrazovanje i razvoj cjeloživotnih kompetencija, bolju komunikaciju mladih kroz sport te različite društvene i kulturne projekte koji će život mladih učiniti boljim i ljepšim.

Zahvaljujući lobiranju predstavnika mladih, u prošloj godini je diljem Županije obnovljeno sedam igrališta, dok su uspješno realizirali i tri humanitarna projekta.

“Namjeravamo poticati mlade da se više bave problematikom europskih projekata, njihovom edukacijom o samozapošljavanju te što većim uključivanjem u sport“, za Cityportal je rekao predsjednik Savjeta mladih Zagrebačke županije Tin Bregović.

Galerija fotografija:


Košarkaši Gorice opet pobjeđuju

Modelarska liga Zagrebačke županije