Prijava

Vaša prijava

FOTO Roditelji i učitelji u akciji krečenja Osnovne škole Vukovina


Zajedništvo i inicijativu pokazali su roditelji i učitelji Osnovne škole Vukovina koji ovaj vikend sudjeluju u akciji krečenja hodnika i tri učione škole. Prva je to u nizu akcija kojima će donirati vrijeme i trud kako bi njihovoj djeci boravak u školi bio što ugodniji.

 

“Organizirali smo se u akciji krečenja da malo osvježimo i obnovimo školu, da nam bude lijepa za djecu. Jako mi je drago i što je došlo četvero učitelja i 20-ak roditelja. Škola je kupila farbu, a učitelji i roditelji doniraju svoj rad. Nadamo se da ćemo kroz ovakve akcije do kraja godine uspjeti okrečiti većinu škole”, rekao je Damir Bedić, ravnatelj Osnovne škole Vukovina.

 

Akciju su, kažu okupljeni, prihvatili jer su izračunali kako je cijena ličilačkih radova jednaka cijeni materijala, a posao ipak nije pretežak da ga ne bi mogli sami obaviti.

 

“Ravnatelj je akciju inicirao, a nas je motivirao i organizrao. Mi smo složni, a posao nije težak i očekujemo da će sve lijepo ispasti. Uskoro će se uključiti i tate koji trenutno razvoze djecu zbog nogometne utakmice našeg Nogometnog kluba Jelačić”, ispričala je Sandra Maršić, članica novoosnovane Udruge ‘Vukovina u srcu’ koja je priključila akciji.

 

Galerija fotografija