Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih traži volontere


Gorički klub mladih traži suradnike na projektu besplatnih instrukcija. Uvjet je da su studenti Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Fakulteta elektrotehnike i računarstva ili nekog drugog srodnog visokog učilišta. Do sada se u akciju uključilo 10 volontera. Oni drže besplatne instrukcije goričkim školarcima u prostoru Kluba od njegovog otvaranja.

-S obzirom na to da su naši volonteri studenti i imaju studentske obveze, posebice sada u veljači, dobro bi nam došlo još volontera kako bi zadovoljili potrebe naših korisnika – rekao nam je Matej Peranić, voditelj Kluba.

Kako nam je rekao naš sugovornik, interes je dosta velik, a do sada je održano oko stotinjak sati besplatnih instrukcija. Polaznici su uglavnom osnovnoškolci, a nešto je manje srednjoškolaca.

– Učenicima dobro dođe pomoć pri učenju, a roditelji su sretni jer je sve besplatno. Često nam dolaze djeca, koja su izostala s nastave pa su htjela nadoknaditi propušteno – dodao je Peranić.

Ako imate viška slobodnog vremena i odgovarate traženom profilu možda je najbolji način da ga utrošite u ovu hvalevrijednu akciju.