Prijava

Vaša prijava

Mnogi iskoristili besplatan upis u Gradsku knjižnicu, evo koje ih pogodnosti tek očekuju


I ove godine je Gradska knjižnica Velika Gorica na svoj Dan novim članovima poklanjala besplatan upis. Akciji koja je trajala u petak i subotu priključilo se 167 ljudi. Dobrodošlicu im je poželjela ravnateljica Katja Matković Mikulčić, nadajući se da će svi oni pročitati puno dobrih knjiga.

“Besplatan upis dobili su isključivo oni naši sugrađani koji do sada nisu bili članovi Gradske knjižnice, nikako oni koji su željeli obnoviti članstvo. Upisi su bili organizirani na naše tri lokacije – u središnjem, dječjem odjelu te u Galženici”, kaže Matković Mikulčić, ističući kako će svi upisani članovi imati mogućnost korištenja više njihovih usluga.

“Osim posuđivanja knjiga i lektira za djecu, imaju pristup svim novinama i časopisima koji se nalaze u našem fondu, poput dnevnih novina, od Večernjeg, Jutarnjeg, Sportskih novosti do ‘žute štampe’. Također, svakoga dana mogu koristiti računalo i internet u trajanju od 15 minuta, kako bi poslali mail ili možda nešto skenirali”, dodala je ravnateljica.