Prijava

Vaša prijava

Općina Pokupsko izdvojila 160 tisuća kuna za sportske projekte i programe u 2017.


Općina Pokupsko raspisala je natječaj za financiranje sportskih programa i projekata u 2017. godini. Za tu namjenu izdvojeno je 160 tisuća kuna. Na natječaj se mogu prijaviti sportske udruge sa sjedištem na području općine, ali i udruge koje nisu s područja općine ako su u njihove projekte i programe uključene domaće udruge u sklopu lokalne, područne ili međunarodne suradnje.

Kroz ovaj natječaj sufinancirat će se provođenje sportskih aktivnosti djece i mladeži, sportsko — rekreacijska aktivnost građana, djelovanje sportskih udruga, sportske pripreme i sudjelovanje na sportskim natjecanjima.

„Udruge koje se javljaju na ovaj natječaj moraju biti upisane u Registar udruge, moraju biti upisane u Registar neprofitnih organizacija pri Ministarstvu financija, dostaviti dokaz da su svoje statute uskladile s odredbama Zakona o udrugama, te moraju ispunjavati sve druge uvjete propisane natječajem, odnosno Uputama za prijavitelje“, poručili su iz Općine Pokupsko.

Natječaj je otvoren do 4. svibnja. Prijavnice s odgovarajućom dokumentacijom dostavljaju se u jednom primjerku u zatvorenoj omotnici osobno ili preporučenom poštom na adresu Općina Pokupsko, Jedinstveni uspravni odjel, Pokupsko 25a, 10 414 Pokupsko. Više informacija o natječaju možete pronaći na službenim stranicama Općine.