Prijava

Vaša prijava

FOTO Alan Šembera prigodnim poklonima sugrađanima čestitao Uskrs


Kandidat MOST-a za gradonačelnika Velike Gorice Alan Šembera jutros je ispred gradske zelene tržnice sugrađanima čestitao nadolazeći blagdan Uskrs te im podijelio prigodne poklone.

“Uskrs je blagdan koji navještava buđenje prirode. Mi navještavamo promjene u Velikoj Gorici i Turopolju. Ovaj kraj je zavrijedio bolje vodstvo i bolji napredak i zato smo i mi ovdje. Dolaze bolji dani za Veliku Goricu. Ljudi cijene dobru volju i kada smo i mi među njima, a na ovaj način se želimo predstaviti. Bit će nas u sljedećem periodu puno i trudit ćemo se da naša ideja dođe do svakog čovjeka u Turopolju”, rekao je Šembera.

Bila je to prilika i da građani kandidatu za gradonačelnik upute svoje želje za napredak društva i cijeloga kraja.

Jezero Čiče je totalno zagađeno, a to je zapravo pitka voda. To jezero može biti velika financijska injekcija za Veliku Goricu i tu se može takav business napraviti, a neki u njega bacaju otpad. Iz MOST-a su mi obećali da će se to napraviti ako oni dođu na vlast, pa ćemo vidjeti. Mislim da se treba nešto promijeniti i da trebaju doći novi ljudi”, rekla je jedna od građanki koja se jutros zatekla na tržnici.

Galerija fotografija