Prijava

Vaša prijava

VIDEO Potpisan koalicijski sporazum HDZ-a, HSU-a i HSLS-a za Zagrebačku županiju


U Zaprešiću je potpisan koalicijski sporazum županijskih organizacija HDZ-a, HSU-a i HSLS-a o zajedničkom izlasku na lokalne izbore. Potpisivanju su uz predsjednike županijskih organizacija HDZ-a Dražena Barišića, HSU-a Maria Cvitana i HSLS-a Željka Fadljevića, nazočili kandidat za župana Zagrebačke županije Vladimir Bregović i zamjenici Viktor Romančuk i Stjepan Zagorac.

„Prioritet nam je uvođenje jedinstvene prometne karte za autobus, vlak i tramvaj unutar cijele županije, a do kraja godine otvorit ćemo i dva ureda Agencije za plaćanje u poljoprivredi. Zagrebačka županija treba novu viziju razvoja, previše je projekata na čekanju ili se uopće ne aplicira na EU sredstva jer Regionalna razvojna agencija usprkos velikom broju zaposlenih i visokim troškovima daje slabe rezultate“, poručio je HDZ-ov kandidat za župana Vladimir Bregović.

Bregović je iskoristio priliku i pozvao protukandidate na javno sučeljavanje. HDZ s partnerima na lokalne izbore izlazi spreman i osnažen jakim timom dokazanih načelnika i gradonačelnika te očekuju još bolje rezultate nego na prošlim izborima kada je HDZ osvojio šest gradonačelničkih i 10 načelničkih mandata, poručeno sa sastanaka u Zaprešiću.


Posjetili smo Zoološki vrt