Prijava

Vaša prijava

Karate klub Velika Gorica krenuo s upisima novih članova


Zahvaljujući odličnim rezultatima svojih sportaša na međunarodnim i domaćim natjecanjima, Velika Gorica je postala prepoznatljiva kao grad borilačkih sportova. Popularnost ove vrste sportova nikad nije bila veća, a tome zasigurno doprinose i sjajni rezultati članova Karate kluba Velika Gorica. Ines Grdenić, Kristijan Obrazović i Igor Vrban već godinama ostvaruju odlične rezultate i donose medalje s europskih i svjetskih natjecanja.

No, dobrih rezultata nema bez velike baze. U klubu su nedavno krenuli s upisima novih članova.

„Početkom nove školske godine formiramo novu grupu za početnike. S njima ćemo raditi osnove karatea, a nakon tri do četiri godine treniranja neki od njih krenut će na natjecanja. Idealne godine za početak treniranja su između šeste i osme godine života, jer djeca tada imaju vremena usvojiti tehniku i sudjelovati u natjecateljskom djelu“, rekao nam je Goran Živković iz Karate kluba Velika Gorica.

Pod nadzorom educiranih trenera u ovom trenutku u klubu trenira 100-tinjak članova. Sve potrebne informacije možete pronaći na Facebook stranici kluba ili dobiti na telefon 098 236 144.