Prijava

Vaša prijava

Reciklirano imanje u Vukomeriću slavi 18 godina


Udruga Zelena mreža aktivističkih grupa u subotu, 30.rujna, slavi 18 godina Recikliranog imanja i 15 godina rada Udruge ZMAG. U povodu rođendana, organiziraju cjelodnevnu seosku zabavu na imanju, a program počinje već u 11 sati druženjem uz domaću hranu, craft pivo i zelene sokove.

Što su sve i kako radili ovih godina predstavit će organiziranim stručnim turama Recikliranim imanjem, a zadružne proizvode od otvaranja u subotu, nudit će i u dućanu Zadruge za dobru ekonomiju.

Posjetitelji Recikliranog imanja na rođendanskom tulumu moći će pogledati i umjetničke radove Sendy Osmičević, prezentaciju permakulturnih školskih projekata, a za najmlađe su organizatori pripremili igraonicu s tradicijskim dječjim igrama i klaunskom radionicom.

U večernjim satima prikazat će dokumentarni film o Recikliranom imanju, nahraniti posjetitelje pizzom te ponuditi proizvodima iz Eko bara. U 21 sat nastupit će Firegarden sa žonglersko-piro show-om, a do kasno u noć posjetitelje će zabavljati DJ Nešo i DJ Mile.

“Pozivamo vas sve da se nam se priključite na veseloj seoskoj zabavi na imanju. Želja nam je da dođu svi naši prijatelji, poznanici, korisnici, podržavatelji, i posebno oni koji su sa nama prolazili razvojne faze i bili dio tima proteklih godina. Dođite na punoljetno druženje“, poručuju ZMAG-ovci.


Modelarska liga Zagrebačke županije