Prijava

Vaša prijava

Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica održat će prvi samostalni božićni koncert


Puhački orkestar DVD-a Velike Gorice poziva vas na prvi samostalni božićno-novogodišnji koncert koji će se održati u petak 15.prosinca s početkom u 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

Gošća na koncertu bit će sopranistica Josipa Gvozdanić. Ulaz na božićni koncert je besplatan.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velika Gorica osnovano je 1876.godine. U sastavu Društva 1930. godine osnovana je i limena glazba. Prvi javni nastup glazba je imala 5. listopada 1930.godine. Od tada, glazba se uključuje u obilježavanje svih značajnijih manifestacija u Velikoj Gorici i Turopolju, te sudjeluje na svim susretima vatrogasnih limenih glazbi. Od jeseni 2007. godine glazba se revitalizirala uključivanjem novih članova orkestra.

„Dolaskom novog dirigenta profesora Mire Taradija, naše sviranje poprima novu razinu kvalitete. Obogaćenim i raznovrsnijim repertoarom domaćih i stranih skladatelja nadamo se da ćemo približiti glazbu još većem broju ljudi. Danas limena glazba DVD-a Velika Gorica ima tridesetak članova, među kojima su brojna djeca i mladi.Ovom prilikom pozivamo velikogoričke glazbenike koji se žele priključiti Puhačkom orkestru DVD-a Velike Gorice da nas kontaktiraju.“- poručuju iz Puhačkog orkestra DVD-a Velika Gorica.


Modelarska liga Zagrebačke županije