Prijava

Vaša prijava

Obrtnička komora Zagreb nagradila gradonačelnika Barišića i mladu obrtnicu Viktoriju Đurašin


Obrtnička komora Zagreb obilježila je 23. godišnjicu svog djelovanja, a tom je prilikom dodijelila i priznanja te nagrade istaknutim ljudima i institucijama koji svojim djelovanjem pomažu i unapređuju obrtništvo.

Među nagrađenima su i dvoje Goričana, gradonačelnik Dražen Barišić i frizerka Viktorija Đurašin. Zlatni krug Obrtničke komore Zagreb, priznanje za ostvarene posebne rezultate u zaštiti i promicanju obrtništva, obrtničkog obrazovanja, organiziranja sajamskih priredbi, modnih revija te raznih drugih aktivnosti, tako je otišlo u ruke gradonačelnika Barišića, koji je tom prilikom kazao:”To nam je poticaj da u našim mjerama budemo još ustrajniji, a sve u cilju daljnjeg razvoja obrtništva našega grada.”

Viktoriju Đurašin Obrtnička komora Zagreb nagradila je nagradom Mlada obrtnica, koja se dodjeljuje za budući doprinos u razvoju obrtničkog komorskog sustava i obrtništva u cjelini, za obrtnike početnike do 35. godine života.

Također, nagradu je dobio i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, a radi se o priznanju Manduševac za uspješnu suradnju i izniman doprinos u zaštiti, unapređenju, promidžbi i razvoju obrtništva.

Foto: Obrtnička komora Zagreb