Prijava

Vaša prijava

Zvonko Kunić i dalje na čelu Gradske organizacije BM 365


Proteklog petka u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velike Gorice održana je 2. redovna izborna skupština Gradske organizacije Bandić Milan 365 stranke rada i solidarnosti Velike Gorice. Za predsjednika Gradske organizacije ponovo je izabran Zvonko Kunić, a za potpredsjednika Ivica Barukčić. Na sjednici je izabrano i Predsjedništvo stranke te Gradski odbor.

Foto: BM 365

„Kako je naglasio predsjednik Zvonko Kunić, povećanjem broja članova Gradskog odbora nastojalo se pokriti cjelokupno područje Velike Gorice od Save do Vukomeričkih gorica.

Podneseno izvješće o radu Gradske organizacije u protekle dvije i pol godine, u kojima je uz dvoje parlamentarne izbore stranka sudjelovala i na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Grada Velike Gorice gdje je osvojila 4 mandata, i za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije gdje je osvojeno ukupno 8 mandata od kojih su dva velikogorička, članovi stranke su pljeskom jednoglasno prihvatili.

Skup su pozdravili član predsjedništva Dalibor Bastalec, te predsjednik Gradske organizacije Samobor Damir Skok, te tajnica Gradske organizacije Zaprešić Sandra Petrž“, stoji u dopisu Gradske organizacije BM 365.