Prijava

Vaša prijava

Dočekajte srpanj na susretima u Šćitarjevu


Brojni gosti iz Hrvatske te iz inozemstva ove će se subote okupiti u šatoru ispred pošte u Šćitarjevu na 13. Srpanjskim susretima. Osim domaćina i organizatora KUD-a Šćitarjevo, nastupit će i kulturno-umjetnička društva iz Potoka, Gale, Palešnika, Dugog Sela, Lukavca, MKD “Ohridski biseri” iz Slovenije te Udruga “Mali prijatelji” iz Šćitarjeva.

-Nakon kulturnog djela programa kao šećer na kraju dolaze nam drage prijateljice Plesna skupina Varuna koje njeguju trbušne plesove i plesove sa sabljom i vatrom- rekla je predsjednica KUD-a Šćitarjevo Branka Tretinjak.

Domaćini će pripremiti gulaš koji će i ove godine za sve posjetitelje biti besplatan, a dijelit će se i kolači pri čijoj izradi pomažu žene iz Šćitarjeva, Obrezine, Selnice i drugih okolnih mjesta. Uz hranu i piće nastupat će grupa Bacardy Band.

Srpanjski susreti uvertira su u nedjeljno Proštenje u Šćitarjevu koje se svake godine tradicionalno obilježava prve nedjelje u mjesecu srpnju. Zabava se nastavlja uz grupu Noćni život u organizaciji DVD-a Šćitajevo.


Modelarska liga Zagrebačke županije