Prijava

Vaša prijava

Radionica koja uči da i samopouzdanje može rasti digitalno


U suradnji s Razvojnom agencijom Grada Velika Gorica (VE-GO-RA), ali i Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom udrugom poduzetnika i Visokim učilištem Algebra, Google je pokrenuo nacionalnu turneju s ciljem pomaganja lokalnim tvrtkama da iskoriste što sviše mogućnosti digitalnog poslovanja.

Bit će to prilika da se stručni treneri susretnu s lokalnim digitalnim poduzetnicima i pokušati pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju rast te lakše pristupe globalnom tržištu. Osim srednjih i malih poduzetnika, i svi ostali zainteresirani moći će kroz radionice saznati kako napraviti kvalitetnu web stranicu, kako se oglašavati online, kako biti prisutniji na “mreži”…

Prva takva radionica, krajem rujna, prošla je vrlo uspješno, a druga će biti u utorak, 4. prosinca, od 10 do 14 sati u Pučkom otvorenom učilištu. Ovoga puta tema će biti “Uvod u digitalni marketing – Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju?”

– Mislim da je stvarno šteta propuštati ovakve edukacije, na temu nečega što je sve potrebnije u današnjem poslovanju i svakodnevnom životu. Pozivam sve da se prijave i rezerviraju svoje mjesto – rekla je Blanka Kovač Walaitis iz agencije VE-GO-RA.

Prijaviti se možete OVDJE.


Održana sjednica Županijske skupštine

Modelarska liga Zagrebačke županije