Prijava

Vaša prijava

FOTO Osnovna škola Nikole Hribara proslavila 35 godina rada


Obilježavanje 35. obljetnice djelovanja Osnovne škole Nikole Hribara koje je trajalo nekoliko dana kulminiralo je jučer na blagdan Sv. Nikole priredbom ”Škola je život”. Priredbu u 17 sati imali su učenici iz I. smjene, a u 19 sati učenici iz II. smjene. Između te dvije priredbe u holu su predstavu imali KUD Donja Lomnica, KUD Gradići i KUD Dučec (Mraclin). Nastup mladih folkloraša je bio i kulturna manifestacija, jer je od listopada ove godine OŠ Nikole Hribara ušla u Erasmus+ projekt vezan za kulturnu baštinu. U holu je bila postavljena i velika izložba učeničkih radova i eksponata iz Muzeja Turopolja.

06.12.2018. Velika Gorica – Osnovna škola Nikole Hribara proslavila 35. obljetnicu djelovanja. Foto: David Jolić/cityportal.hr

O ulasku škole u Erasmus+  ‘Projekt Kulturna baština’ saznali smo od vjeroučiteljice Marije Patrlj, prof., jedne od koordinatora višednevnih događanja u školi, a istakla je i slijedeće: ”U organizaciji naše višednevne manifestacije sudjelovali smo svi, ravnatelj Stjepan Maravić, prof. i djelatnici iz svih školskih struktura. Zahvaljujemo se posebno Muzeju Turopolja koji nam je ustupio eksponate za izložbu u holu te KUD-ovima (njima je ravnatelj Maravić uručio spomen zahvalnice). Velika zahvala ide i Udruzi žena Anđela Lovreković iz Mraclina, koja je ugostila naše goste iz Italije i Makedonije (sa školama iz tih država OŠ Nikole Hribara zajedno sudjeluje u spomenutom Erasmus+ projektu)”. Priredba je bila odlično pripremljena i jednako tako efektno izvedena.

Galerija fotografija