Prijava

Vaša prijava

Gorica uživo! Pronašli smo link za gledanje rukometaša u Rumunjskoj

[]

U petak oko 13 sati, taman u vrijeme za ručak, stigli su rukometaši Gorice na svoju destinaciju, na drugo europsko gostovanje u klupskoj povijesti. Čak 12 sati trajao je put do Turde, gradića u središnjoj Rumunjskoj, bilo je i više nego dovoljno vremena za druženje, razmišljanje, spavanje… Na kraju je važno jedino da su stigli sretno i da će za utakmicu protiv domaće Potaisse biti – spremni!

Po dolasku u Turdu gorička delegacija smjestila se u hotel, odjurila na ručak pa na odmor. Navečer su Goričani imali i termin za trening, koji su jedva dočekali odraditi, razgibati se nakon dugotrajne vožnje u busu. Isprobali su i parket dvorane u kojoj će igrati u subotu od 17 sati, zdanja koje malo koga može impresionirati. No teren je to na kojem Potaissa rijetko i teško gubi, nezgodno mjesto za sve goste…

Na dan utakmice naše je rukometaše probudilo pravo ljetno sunce, pa je sve bilo idealno za šetnju gradom i opuštenu kavicu kao idealan način za ubiti nervozu koja sigurno postoji uoči ovako važne utakmice. Igrači i stožer, zajedno s ljudima iz kluba, prošetali su gradom, inače popularnim turističkim odredištem, po veličini sličnim Velikoj Gorici… Ostat će dovoljno vremena do utakmice za posljednje analize i dogovore, a od 17 sati kreće ono zbog čega su na put i otišli.

Utakmica se po rumunjskom vremenu igra u 18 sati, ali po našem vremenu to je u 17.00! Ljubitelje rukometa razveselit će to što će utakmicu moći gledati u izravnom prijenosu, a link na YouTubeu možete pronaći OVDJE.

Uzvrat je sljedeće subote u Velikoj Gorici.