Prijava

Vaša prijava

Vatrogasni dan u nedjelju u Ribnici, snage će odmjeriti ekipe djece i seniora

[]

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribnica u nedjelju 04.srpnja 2021. organizira Vatrogasni dan u Ribnici u sklopu kojeg će se održati vatrogasna natjecanja, 2. Kup DVD-a Ribnica natjecanje za djecu, te 7. Kup Franje Mikulina u brzom spajanju usisnog voda.

– Natjecanje u sklopu 2.Kupa DVD-a Ribnica počinje u 10 sati kada će djeca u dobi od 6 do 12 godina, podijeljeni u muške i ženske ekipe izvoditi dvije vježbe sa brentačama, po pravilniku Hrvatske vatrogasne zajednice, bez štafetne utrke, a opremu za natjecanje osigurava organizator. – kažu iz DVD-a Ribnica.

Proglašenje najboljih je u 12 sati, za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje, a za sve sudionike zahvalnice. Za najbolji rezultat ekipe djece (ukupno m/ž) osiguran je veliki prijelazni pehar.

U poslijepodnevnim satima oko 16,30 na 7. Kupu Franje Mikulina muške i ženske seniorske ekipe odmjerit će snage u brzom spajanju usisnog voda.

-Najboljih osam vremena muških A i B odjeljenja ulazi u muški Super kup, kao i najboljih osam vremena ženskih A i B odjeljenja ulazi u ženski Super kup. Za pobjednike u „Super kupu“ u svakoj kategoriji osigurani su prijelazni pehar i poklon bon u iznosu od 750,00 kn, dok za drugo i treće plasirane ekipe slijede prigodni darovi. – kažu organizatori.

Superkup počinje u 19 sati, a na kraju ovog vatrogasnog dana sve će zabavljati Tamburaški sastav Lajbeki. Sve će se odvijati na sportskom centru kod društveno-vatrogasnog doma u Ribnici.

Prijave ekipa za natjecanje primaju se najkasnije do 2. srpnja 2021. godine do 18 00 sata na telefone 091/5578 590 (tajnica: Dubravka Kolar Janković) odnosno 098/304 255 (zapovjednik: Mario Stipetić) ili na e-mail: dvdribnica1947@gmail.commario.stipetic@mingor.hr.