Prijava

Vaša prijava

Nova atraktivna lokacija za vaš dan iz snova neposredno u blizni Velike Gorice

[]

Organizacija najvažnijeg dana u životu ponekad zna biti stresnija i više nego što mislite, no to zapravo shvatite tek kada krene u taj pothvat. Prostor, fotograf, crkva, vjenčanica, odijelo, cvijeće, hrana, pozivnice, popis gostiju, usklađivanje boja… Iako isplaniramo sve to do posljednjeg detalja, uvijek se nekako ispostavi da ne ispadne baš onako kako smo planirali. Kako bi ste izbjegli upravo takav scenarij, prepustite se u ruke TheTur Weddings and Events ekipe. Iza ovog imena, koji se nedavno pojavio na sceni planiranja i organiziranja svadbenih svečanosti i proslava, stoji poznati velikogorički obiteljski ugostiteljski obrt „Babriga – bistro i catering“.

Kako bi bili u skladu s vremenom, ali i zahtjevima tržišta, pokrenuli su novi projekt na području Velike Gorice, a koji se odnosi na organizaciju svadbenih svečanosti na otvorenom. Ovaj način proslave postao je sve popularniji te se mladenci sve više odlučuju na proslavu vjenčanja u ekskluzivnim šatorima.

– Surađujemo sa zelinskom tvrtkom Altera za šatore. Htjeli bi Goričanima, ali i okolici, naravno i gradu Zagrebu s obzirom na to da smo u neposrednoj blizini, ponuditi nešto drugačiju priču što se tiče svadbenih svečanosti – rekao nam je Tomislav Jančić.

TheTur Weddings&Events Velika Gorica (2)

Samo 10 minuta od Zagreba, u netaknutoj prirodi šume turopoljskog hrasta, nalazi se lokacija koja će možda po svemu odgovarati upravo baš vašem savršenom danu iz snova.

– Mi nudimo kompletnu organizaciju od biranja šatora, njegove pozicije, cvjetnih aranžmana, kulisa, baldahina, boje stolnjaka, rasvjete, apsolutno svega što mladenci požele. Svakom paru pristupamo individualno. Tu obično mladenke vode glavnu riječ i s njima prolazimo cijeli proces organizacije od početka do kraja, do najsitnijeg detalja. Sve usklađujemo željama i potrebama naših mladenaca. Svakome se posvetimo maksimalno sa sto posto pažnje – prepričava nam Daniel Jančić.

TheTur Weddings&Events Velika Gorica (2)

Daleko od gradske vreve, nesmetano slavlje do ranih jutarnjih sati, parkiralište za oko 400 automobila, vrhunska gastronomska ponuda i idilično okruženje, sve to nudi TheTur Weddings&Events.

– Prirodno okruženje, šuma, potok, mostić, idealna su mjesta za fotografiranje. Kapacitet šatora se prilagođava broju gostiju, ali i samom događanju. Vremenska nepogoda ne predstavlja nikakav problem, jednom kada uđete u šator, kao da ste ušli u svaku drugu svadbenu salu. Imamo grijanje, hlađenje, sve je nepropusno – objašnjava nam Tomislav.

– Kod nas mladenci mogu imati doček gostiju i okupljanje, a to se posebno pokazalo dobrim kod mladenaca koji žive u stanovima, pa nažalost nemaju mogućnost i prostora takve organizacije u vlastitom aranžmanu – dodaje Daniel.

TheTur Weddings&Events Velika Gorica (2)

Za gastronomski dio svadbene svečanosti, hranu u potpunosti priprema Bistro Babriga, a namirnice, sezonski, uglavnom koriste s vlastitog OPG-a. Ono što je svakako presudan faktor pri odabiru prostora svadbene večeri je i cijena.

– Cijena je pristupačna, no zapravo sve ovisi o željama mladenaca i prema tome se kroji. Izlazimo mladencima maksimalno u susret, da sami sebi skroje ambijent. Mi smo otvoreni za sve opcije – ističe Daniel.

TheTur Weddings&Events Velika Gorica (2)

No, osim svadbenih svečanosti, prostor je predviđen i za druga događanja i manifestacije, a Tomislav i Daniel omogućit će vam organizaciju i takve vrste okupljanja. Prepustite se u vrijedne ruke obitelji Babriga i neka vaš dan iz snova pretvore u pravu bajku.