Prijava

Vaša prijava

Dvije nogometne svadbe u jednoj noći: Lovrić i Kahlina rekli “da” Moniki i Nikolini!

[]

Pripreme za proljetni dio sezone u punom su jeku, nogometaši Gorice rade punom parom, jednako kao i igrači svih ostalih klubova, sa svih meridijana, no noć sa subote na nedjelju za neke od njih bila je trenutak za predah, za odmak od nogometa, za proslavu… I tako dvaput! U subotu su se, naime, oženila dva Kristijana koja su ostavila dubok trag u prvoligaškim iskustvima HNK Gorice.

Onaj koji to i dalje čini, Kristijan Lovrić, uplovio je u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom djevojkom Monikom Conjar, jednom od najboljih hrvatskih nogometašica, s kojom ima i kćer Anđelinu. Na fešti je bio velik dio suigrača, u odličnom raspoloženju s njima se družio i trener Krunoslav Rendulić, kao i dio klupskih djelatnika, a naravno da je došao i bivši trener Sergej Jakirović sa suprugom, jer Lovrić je “milijun” puta naglasio koliko je povezan s Jakirom, trenerom iz prvih prvoligaških sezona.

Istovremeno, na svadbi Kristijana Kahline također je bio cijeli niz bivših i aktualnih igrača Gorice, koji su došli proslaviti veliki dan bivšega kapetana našega kluba. Kahlina je ozakonio svoju dugogodišnju vezu s Nikolinom Livajić, od koje će se već za koji dan privremeno razdvojiti, budući da ga čekaju obaveze u novom klubu. Iz bugarskog Ludogoreca Kahlina se seli u SAD, u Charlotte, u redove najnovijeg sudionika MLS-a, najvišeg razreda američkog nogometa. Nikolina će mu se priključiti uskoro, od sad kao gospođa Kahlina…

Čestitke mladencima!