Prijava

Vaša prijava

Naučite ili unaprijedite svoje znanje šivanja i krojenja u Pučkom učilištu

[]

Kako bi postali praktični u svakodnevnom životu, možda uštedjeli i pritom iskazali svoju kreativnost, sašijte stolnjak, zavjesu ili neki unikatni odjevni predmet. Naučite ili unaprijedite svoje znanje šivanja i krojenja kroz tečaj koji organizira Pučko otvoreno učilište. Prijaviti se mogu osobe starije od 15 godina, a ovisno o vašem iskustvu u ponudi su dvije vrste tečajeva, osnovni ili napredni.

Osnovni tečaj obuhvaća uvod u osnove krojenja i šivanja, tehnike rukovanja šivaćim priborom i strojem, šivanje jednostavnih stvari prepravke odjevnih predmeta te traje 60 sati nastave. Dok je napredni tečaj namijenjen onima koji imaju već osnovno znanje. Podrazumijeva krojenje i šivanje složenijih odjevnih predmeta, a traje 20 sati.

– Pristup je individualan te svaki polaznik/ica kroz praktični rad savladava tehniku krojenja i šivanja željenog odjevnog predmeta. I ono što je bitno je to da polaznici tečaja trebaju imati valjanu COVID potvrdu – ističu iz Pučko učilišta.

Tečaj počinje 4.veljače, a upisati se možete do 1.veljače. Više informacija možete dobiti, kao i prijaviti se na brojeve telefona 01 6259 806 i 098 316 ili-ili putem e-maila: obrazovanje@pouvg.hr.