Prijava

Vaša prijava

VIDEO Dobrota na četiri kotača: Mislila da će dobiti paket hrane, a dobila – automobil!

[]

Mnoge je ganula priča koju je javnosti predstavila velikogorička humanitarska Marija Šapina Gale, priča o dobroti i reći… Na svom profilu na Facebooku objavila je video na kojem se lijepo vidi šokirana Josipa, djevojka iz Hotnje, kako dobiva automobil na dar! Da stvar bude bolja, čovjek koji ga je poklonio želio je ostati anoniman…

Detalji su u statusu:

“Dragi moji! Predstavit ću vam prije svega Josipu. Divna, mlada, vrijedna djevojka, buduća veterinarka koja studira i radi, ponekad i više poslova kako njenoj obitelji ništa ne bi falilo. Otac je bolestan, čeka operaciju, mama i brat su osobe s posebnim potrebama, a naša divna Josipa se trudi za sve njih.

Za Josipu smo saznali prošle godine kada je do nas došla info o akciji popravka kuće, te poboljšanja uvjeta u kojima njih četvero žive… (Uvjeti u kući još uvijek nisu kakvi bi trebali biti, treba urediti kuhinju i još ponešto, pa ako netko želi i može pomoći, dobrodošao je)

Josipa i obitelj žive u Hotnji… Cca pola h vožnje od Velike Gorice… Na posao i fakultet putuje autobusom. Jedan dobri čovjek je Josipi pomogao platiti trošak polaganja vozačkog, te Josipa marljivo vozi sate u autoškoli i nadamo se što prije vozačkoj u džepu.

Pokazali smo puno puta kako zajedno možemo čuda, kako nas dobra djela ujedinjuju, kako možemo ispuniti i one najskrivenije želje i snove…
Jedan divni mladić koji želi ostati anoniman, po meni (nama) je poslao Josipi automobil na poklon…

Kako se dobro djelo brzo širi, tako se u iznenađenje uključio i mehaničar koji je donirao potrebne dijelove i svoj rad (HVALA DEČKI!). Sve ostalo pogledajte u videu!.

P. S. Josipa ce mi oprostiti što sam ju malo zeznula. Rekla sam joj da joj vozimo samo paket hrane…”