Prijava

Vaša prijava

Klizanje u Gorici: Još malo pa nestalo!

[]

Ne bi se po vikendu iza nas dalo zaključiti da je i dalje u tijeku razdoblje koje se zove “usred zime”, pa smo možda na trenutak i zaboravili na zimske aktivnosti. Uključujući i, recimo, klizanje. Dok uživa u proljetnim temperaturama i kavici na suncu, čovjek zaboravi da tamo pokraj Muzeja i dalje stoji klizalište… Vratio nas je u realnost već ponedjeljak, temperatura je pala, a iz VG Komunalca stigao podsjetnik:

– Sezona klizanja pri samom je kraju, a klizanje za građanstvo traje do 6. veljače 2022. Vidimo se na ledu još ovaj tjedan!

Advent je odavno završio, gotovo uvijek puno klizalište u tom vremenu ostalo je kao podsjetnik na minule blagdanske dane, a klinci su i dalje uživali. Minusi u koje su odlazile temperature pomagale su da velikogoričko klizalište funkcionira bez problema, ali i tome polako dolazi kraj. Dva mjeseca su Goričani mogli uživati u klizanju, pogotovo oni mlađi, a sad će klizalište polako u spremište.

Potrajat će neko vrijeme i postupak uklanjanja leda, nadamo se sa što manjim posljedicama po park, koji će ponovno “niknuti” s dolaskom proljeća…