Prijava

Vaša prijava

Međunarodni tjedan braka: Besplatan upis u goričku knjižnicu za bračne parove

[]

Pozitivnoj inicijativi obilježavanja Međunarodnog tjedna braka priključuje se i Gradska knjižnica Velika Gorica! U razdoblju od 7. veljače do 14. veljače 2022. pogodnost besplatnog članstva omogućit ćemo svim bračnim parovima. Tjedan braka je inicijativa koja promiče izgradnju čvršćih odnosa i zdravijih brakova, a knjiga i čitanje jedan su od temelja boljeg razumijevanja i međuljudskog povezivanja.

– Za upis je potrebno doći zajedno, u paru, a ako je jedan od supružnika već od ranije član knjižnice, može dovesti i upisati svoju bračnu družicu ili druga! Za upis je potrebno donijeti i predočiti osobnu iskaznicu. Članstvo vrijedi godinu dana od dana upisa, a članska iskaznica može se koristiti za posudbu knjiga i korištenje drugih usluga knjižnice u sve tri lokacije – istaknuli su iz Knjižnice i dodali kako će se građani moći upisati u Središnjem odjelu za odrasle ili Područnoj knjižnici Galženica u radnom vremenu knjižnice.

U Tjednu braka, Gradska knjižnica organizira i gostovanje Domagoja Kneževića, blogera i kolumnista koji je svoje zabavne i duhovite kolumne okupio u knjizi „Ma bit će ok”. Svoju knjigu predstavit će velikogoričkoj publici u četvrtak, 10. veljače 2022. u 18.30 sati u Središnjem odjelu za odrasle. Kroz oči supruga i oca triju kćeri, Domagoj donosi uvid u bračnu svakodnevicu u kojoj će čitatelji lako prepoznati sebe.