Prijava

Vaša prijava

Pobjedom protiv Sonika Bikovi došli na korak do Lige za prvaka

[]

U nadoknadi utakmice 16. kola HT Premijer lige sastale su se ekipe Sonik Puntamike i Gorice, a bodovi su zasluženo pripali Gorici. Prvih nekoliko minuta proteklo je u međusobnom ispitivanju snaga jer su obje momčadi imale nove ljude na klupi. Puntamiku je vodio Hrvoje Vlašić, a Goricu Mladen Starčević koji je upisao još jednu premijerligašku pobjedu. Sada su Bikovi na omjeru 11-9 i samo ih teorija može odvojiti od Lige za prvaka.

– Hvala na čestitkama, mislim da smo ih i zaslužili kao i oba boda koja nosimo u Goricu. Apsolutno nam se ništa ne može prigovoriti za prve tri četvrtine za koje sam pohvalio igrače da smo igrali jako, jako dobro. U zadnjoj četvrtini smo počeli padati. Napravili smo nekoliko grešaka, a Sonik Puntamika je dobra ekipa koja je to znala iskoristiti. Došli su na samo 8 poena razlike, međutim mi smo to izvukli s obzirom da imamo stvarno dobre igrače – zaključio je gorički trener.

Borna Kapusta igrao je odlično na obje strane terena i odlično razigravao svoju ekipu.

– Mislim da smo od početka dobro ušli u utakmicu. Pogodili smo par otvorenih šuteva i napravili veliku razliku. Tu se Sonik više nije mogao vratiti i držali smo stečenu prednost do kraja utakmice – rekao je Kapusta.