Prijava

Vaša prijava

Jednogodišnji Noa iz Kuča ima niz teških dijagnoza i treba vašu pomoć da ode na liječenje

[]

U nizu apela za pomoć stiže još jedan. Ovoga puta riječ je o malenom Noi iz Kuča kojem je hitno potrebna financijska pomoć kako bi mogao otići na skupu operaciju u Tursku koju si njegovi roditelji ne mogu priuštiti.

Noa Kokanović rođen je 05.siječnja 2021. godine kao zdravo dijete u terminu, no šesti dan života dobioje sepsu i meningitis uzrokovanu bakterijom. U bolnici tijekom pregleda otkriveni su mu još šum na srcu, žutica,adeno virus te je proveo tri tjedna na intenzivnoj. Nakon što je napokon otpušten kući, bolest se vratila osmi dan i tu počinje njegova borba za život po drugi puta.

Jedini je u Hrvatskoj, a peti u svijetu sa recidivima meningitisa istim uzročnikom.
Istu noć je reanimiran i stavljen na respirator jer nije mogao disati sam, dobio je hidrocefalus,epilepsiju i liječnici nisu mogli zaustaviti napadaje te su ga stavili u induciranu komu i imao je jako male šanse da preživi.

Nakon svega uslijedile su operacije, postavljena mu je vP drenaža(ugradnja pumpice u glavu) i to dva puta, nakon čega se oporavlja, ali na novim pregledima nove loše vijesti. Doznaje se da je Noa slijep,da imam oštećenje lijevog slušnog kanala, poremećaj senzorike, motorike i epilepsiju.

Majka čini sve kako bi Noa ozdravio, te je spas pronašla u Turskoj te prikuplja novac za njegovo liječenje.

Otvoreni su računi na kojima se prikupljaju financijska sredstva koja će se koristiti za putne troškove i troškove liječenja maloga Noe u Turskoj.

Tekući račun u kunama
HR6123400093235801858

Devizni račun
HR1723400093235801874

Swift kod za uplate iz inozemstva
PBZGHR2X

Otvorena je i Facebook stranica Noa i borba s dijagnozama na kojoj možete pronaći više informacija.

The post Jednogodišnji Noa iz Kuča ima niz teških dijagnoza i treba vašu pomoć da ode na liječenje first appeared on cityportal.hr.

Objava Jednogodišnji Noa iz Kuča ima niz teških dijagnoza i treba vašu pomoć da ode na liječenje pojavila se prvi puta na cityportal.hr.


Sanira se pješačka staza u Ulici Matice Hrvatske

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja