Prijava

Vaša prijava

Dječji vrtić Ciciban slavi 43.rođendan

[]

Veselo je danas u Dječjem vrtiću Ciciban, jer slavi se 43. rođendan! Uz puno dječje cike, veselja, slatkih zalogajčića, glazbe i plesa, središnja proslava organizirana je u centralnom objektu u Ulici Vladimira Vidrića 2. Sretna i ponosna je i ravnateljica Tatjana Karlović Oslaković.

– Ove godine je malo opuštenije nego prošle, popustile su te epidemiološke mjere, a nadam se da ćemo iduće godine proslaviti kao što i inače slavimo u društvu roditelja i šire zajednice. Danas u svakoj skupini djeca s odgajateljima imaju razne aktivnosti na temu našeg rođendana i prvog dana proljeća . Središnji događaj nam je ovdje, a slavi se uz brojne aktivnosti i u naša dva područna objekta. Imamo likovne radionice, landart, punktovie za sportske aktivnosti, za svakoga ponešto – kaže.

Foto: Dječji vrtić Ciciban / cityportal

Dječji vrtić Ciciban ukupno ima 24 odgojno-obrazovne skupine i oko 565 djece, a baš kao i dosad i ubuduće će u fokusu rada biti potrebe djece.

– Poštujemo Nacionalni kurikulum ranog predškolskog odgoja i obrazovanja, pratimo suvremeni pristup djeci i nit vodilja su nam – djeca. Njihove potrebe, sve najbolje što im možemo pružiti za njihov pravilan rast i razvoj kroz sve dobi. Učimo ih poštivati različitosti, tu je i socijalizacija, prva prijateljstva, prve ljubavi.. Pokušavamo im u datim okolnostima pružiti ono najpotrebnije – poručuje Tatjana Karlović Oslaković, ravnateljica Dječjeg vrtića Ciciban.

Foto: Dječji vrtić Ciciban/cityportal

U veselom dvorištu centralnog objekta Dječje vrtića Ciciban odgojiteljica Maja Trupčević ispričala je priču ‘Kako su nastali leptiri’, a rođendansko slavlje nastavilo se uz brojne radionice i sportske aktivnosti.

Proslavu su uveličali i dragi gosti – Neven Topolnjak, pročelnik gradskog Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i sport, Arijana Mataga Tintor, savjetnica za predškolski odgoj, djecu i mlade, te ravnateljice dječjih vrtića Velika Gorica Irena Kozmić, Žirek Sandra Crnić i Lojtrica  Ljuba Brnadić.

 

 

Objava Dječji vrtić Ciciban slavi 43.rođendan pojavila se prvi puta na cityportal.hr.