Prijava

Vaša prijava

FOTO Asfaltira se prometnica koja povezuje Vukomerić i Bukovčak

[]

Kako su izvijestili iz VG Komunalca u Bukovčaku je počelo asfaltiranje prometnice koja povezuje Bukovčak i Vukomerić. Radovi bi trebali biti gotovi do kraj sutrašnjeg dana, a riječ je o prometnici u dužini od oko 700 i širini oko 4 metra.

Ova dionica uređuje se na zahtjev mjesnih odbora, a riječ je o jednoj od bitnijih prometnica na tom području.

– Mjesni odbori imali su zahtjev za asfaltiranjem ove prometnice koja povezuje i spaja tri grada, Veliku Goricu, Zagreb i Jastrebarsko. Riječ je o prometnici koja je bitna zbog brže i bolje povezanosti sa Zagrebom kao i radi sigurnosti školske djece koju tom prometnicom voze autobusi. Ova investicija vrijedna je 600 tisuća kuna – naglasio je gradonačelnik Krešimir Ačkar prilikom obilaska radova prije točno tjedan dana.

Foto: VG Komunalac

Ivica Cerovski, predsjednik Mjesnog odbora Bukovčak istaknuo je kako je ova prometnica njihova “žila kucavica” jer njome prolaze autobusi za Zagreb, školski autobusi, a i svi mještani iz okolnih sela.

– Ovdje ima dosta klizišta i iskreno bojim se za djecu kada ih autobus vozi u školu – izrazio je svoju zabrinutost Branko Matić, predsjednik Mjesnog odbora Vukomerić, ali u jedno je i zahvalio gradonačelniku na ovom ulaganju.

Foto: VG Komunalac

 

Objava FOTO Asfaltira se prometnica koja povezuje Vukomerić i Bukovčak pojavila se prvi puta na cityportal.hr.