Prijava

Vaša prijava

Vandalizam u TK iTeam: ‘Uništili su rekvizite, stolice..’

[]

Ekipu Teniskog kluba iTeam jutros je u prostorijama u Cvjetnom naselju dočekao krš i lom! Nepoznati počinitelji imali su vatrenu zabavu, u doslovnom smislu..

‘Noćas su razbacali teniske rekvizite, palili teniske loptice, stolice, valjda im je bilo hladno. Zato zahvala nepoznatim počiniteljima na uništavanju klupske imovine, rekvizita koje koriste djeca za bavljenje sportom i zdravim načinom zivota’, rekao nam je trener i voditelj kluba Miha Troha, još uvijek pod dojmom nemilog događaja.

No, dodaje kako to nije prvi put. Noćni upadi u klupske prostorije počeli su u vrijeme trajanja karantene kad je klub imao zabranu rada zbog pandemije.

Foto: Vandalizam u TK iTeam/Miha Troha

‘Jednom smo napravili sačekušu i zaista zatekli društvo koje se skupilo i pozvali policiju koja ih je legitimirala. To društvo nije radilo štetu, samo su svratili družiti se na terasi, odnosno barem ih mi nismo zatekli da rade štetu’, otkriva.

Kaže kako nisu postavili videonadzor, jer nemaju adekvatnu poziciju za opremu, sve je laički rečeno ‘na dohvat ruke’. Ovog puta nisu obavijestili policiju, jer su htjeli putem medija osvijestiti javnost. Ujedno pozivaju ekipu koja je kod njih sinoć žestoko tulumarila da svu tu energiju usmjere u nešto pozitivno.

‘Pozivam ih da se uključe u naš klub, tenis je fora. Veća je fora smisleno lupati lopticu reketom nego ju paliti’, poručuje Miha Troha u ime TK iTeama.

Objava Vandalizam u TK iTeam: ‘Uništili su rekvizite, stolice..’ pojavila se prvi puta na cityportal.hr.