Prijava

Vaša prijava

Čestitale si 15. rođendan s tri medalje na Kupu Hrvatske

["Akrobatski rock'n'roll klub 'Gorica'", 'hotnews']

U subotu je održan je 2. kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu. Na turniru su se natjecale i naše plesačice iz Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica te su ponovno ostvarile fenomenalne rezultate. Danas ARRK Gorica slavi svoj 15. rođendan, a s turnira se ovaj najbrojniji klub u Hrvatskoj vraća bogatiji za tri medalje.

Srebrne medalje osvojile su dvije formacije: Lollipop u kategoriji Male formacije 3 te najtrofejnija formacija kluba Bubblegum u kategoriji Ženske juniorske formacije. Medalju brončanog sjaja osvojila je formacija Butterfly u kategoriji mini formacija 2.

Samo nekoliko bodova je dijelilo ove formacije od medalje, ali su osvojile odlično četvrto mjesto: formacija Mustre u kategoriji Velike formacije 1, formacija Spirit u kategoriji Male formacije 1 te formacija Pahuljice u kategoriji Male formacije 3.

“Osvojene tri medalje, koje su otišle u Veliku Goricu, ali i ostali odlični rezultati dokaz su predanog i stručnog rada svih trenera i djelatnika u Akrobatskom rock’n’roll klubu Gorica. Na taj način ARRK Gorica svrstao se u sam vrh akrobatskog rock’n’rolla u Republici Hrvatskoj. Ovakvi ostvareni rezultati dokaz su velikog potencijala naših mladih Velikogoričana koji doprinose pozitivnoj prezentaciji našega grada”, ističu iz kluba.

Uopće ne sumnjamo kako će se plesačice ARRK Gorice ponovno popeti na postolje već 28. svibnja, kad je na redu državno prvenstva Republike Hrvatske. Želimo im puno sreće i još više medalja!

The post Čestitale si 15. rođendan s tri medalje na Kupu Hrvatske appeared first on cityportal.hr.