Prijava

Vaša prijava

Zlato, srebro i bronca za članove Judo kluba Pinky

['Judo klub pinky', 'prvenstvo hrvatske u zagrebu']

Članovi Judo kluba Pinky natjecali su se na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke te dječake i djevojčice do 14 godina održanom u Zagrebu. Gorički Pinkijevci osvojili su tri medalje – zlato, srebro i broncu.

– U prijepodnevnom dijelu natjecanja na borilišta su izašli juniori i juniorke. Leo Herić je izvrsno odradio svoje borbe, te je postao viceprvak države. Simona Janković, još uvijek mlađa kadetkinja, pokazala je odličan judo i stigla do brončane medalje. Malo sportske sreće nedostajalo je Borni Lasiću i Franu Videku koji su natjecanje završili na korak do postolja i osvojili 5.ta mjesta. Jan Putanec je bio 7., dok su Michael Galović, Dženis Tašaković i Matija Ivanjko ostali bez plasmana – rekli su iz Kluba.

Poslijepodne je bilo rezervirano za natjecanje dječaka i djevojčica do 14 godina, koji su odmjerili svoje snage u konkurenciji 316 vršnjaka iz 56 hrvatskih klubova.

– Adrian Hren je odradio lavovski posao, te je pobijedivši 5 borbi došao do naslova prvaka države. Jan Šipušić je bio 5., Karlo Jačimović 7., dok je ostalim natjecateljima nedostajalo koncentracije te su ovaj put ostali bez plasmana – naglasili su iz Kluba.

The post Zlato, srebro i bronca za članove Judo kluba Pinky appeared first on cityportal.hr.