Prijava

Vaša prijava

U nekoliko navrata pokušali ukrasti gorivo iz bagera pa ih uhvatio vlasnik

['hotnews', 'kriminalističko istraživanje', 'Nikica Ljubanović', 'PP VELIKA GORICA']

Gorička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića koji su uhvaćeni kako iz građevinskih strojeva na gradilištu u Velikoj Gorici kradu gorivo.

– Radi se o mladićima starim 21 i 24 godine s područja grada Zagreba, koje se sumnjiči za pokušaj krađe dizelskog goriva iz radnih strojeva. Dovršenim istraživanjem utvrđeno je kako su 18.lipnja nešto iza ponoći, došli u ograđeni prostor koji koristi građevinsko poduzeće s područja Velike Gorice te su tom prilikom pokušali ukrasti gorivo iz bagera – rekao nam je inspektor Nikica Ljubanović iz goričke policije.

Mladići su skinuli poklopac rezervoara na bageru te su pomoću ručne pumpe i crijeva pokušali u kanistar, koji su donijeli sa sobom, istočiti gorivo.

– No nisu baš uspjeli u naumu, jer je slučajno naišao vlasnik koji ih je omeo i odustali su od krađe. Ali isti taj dan, dvojac se vratio oko 22:30 sati s istom namjerom, da s istog stroja ukradu gorivo jer su nakon prvog pokušaja ostavili sve potrebne predmete za krađu. Ponovno nisu uspjeli u krađi jer ih je vlasnik dočekao i zadržao do dolaska policije – rekao je Ljubanović.

Protiv njih je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Foto: Ilustracija

The post U nekoliko navrata pokušali ukrasti gorivo iz bagera pa ih uhvatio vlasnik appeared first on cityportal.hr.