Prijava

Vaša prijava

Sutra na goričkom moru završnica velike eko – akcije, svi ste pozvani!

['akcija čišćenja', 'jezero Čiče', 'Ježevo', 'Od Izvora do mora']

U nedjelju, 26. lipnja, s početkom u 10 sati, kreće još jedna akcija čišćenja oko jezera Novo Čiče / Malo jezero (jezero Ježevo), čime se završava ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora.

Projekt Od izvora do mora, koji promiče brigu za okoliš i podizanje svijesti o važnosti smanjenja otpada, zaštitu i čišćenje područja uz rijeke, jezera i obale mora, svojim će dolaskom podržati Dunja Mazzocco Drvar, ravnateljica Uprave za klimatske aktivnost Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Krešimir Ačkar, gradonačelnik Velike Gorice, Aleksandra Todorović, rukovoditeljica odnosa sa zajednicom i kupcima za poslovnu jedinicu Adria u Coca-Coli HBC Adria, Denis Validžić, direktor Regije Zagreb za Super Konzume i Goran Ogurlić, glavni urednik Jutarnjeg lista.

Akcije čišćenja se organiziraju u suradnji s lokalnim udrugama diljem Hrvatske, a domaćini u nedjelju su Športsko ribolovna udruga Odra Velika Gorica, Kulturno umjetničko društvo Čiče Novo Čiče i Dobrovoljno vatrogasno društvo Novo Čiče.

Coca-Cola HBC Hrvatska je 2018. godine pokrenula projekt Od izvora do mora kojim promiče akcije čišćenja područja uz hrvatske vode – rijeke, jezera i obalu Jadranskoga mora – od ambalažnoga otpada te potiče na njegovo primjereno odlaganje i čuvanje vodnoga bogatstva.

The post Sutra na goričkom moru završnica velike eko – akcije, svi ste pozvani! appeared first on cityportal.hr.